Cartofi și ceapă Cheddar
Cartofii și ceapa Cheddar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 164 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, cartofi, vidalia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare includ Mini Frittata la cuptor cu cartofi, slănină, cheddar ascuțit și ceapă verde, Ceapă Umplută Cu Ciuperci Și Cheddar, și Ceapă La Cuptor Cu Brânză Cheddar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pierce cartofi cu o furculiță; aranja pe prosoape de hârtie în cuptor cu microunde. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 5 până la 6 minute, rotind o dată.
Tăiați cartofii pe lungime în sferturi.
Așezați cartofii și pene de ceapă într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți ușor blaturile de legume cu spray de gătit și presărați uniform cu piper de lămâie și sare.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Se presară cu brânză; gatiti inca 3 minute sau pana se topeste branza.