Cartofi și ceapă

Cartofi și ceapă
Cartofi și ceapă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți pansament, ciuperci, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Cartofi și ceapă, Ww Cartofi Cu Ceapa, și Cartofi franțuzești și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o oală cu apă clocotită până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge bine.
3
Pulverizați o tigaie cu spray de gătit antiaderent și turnați în pansament. La foc mediu se prăjește ciupercile, ceapa și țelina. Când este gătit la textura dorită, turnați amestecul peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista