Cartofi și ceapă

Cartofi și ceapă
Cartofi și ceapă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți pansament, ciuperci, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Cartofi și ceapă, Ww Cartofi Cu Ceapa, și Cartofi franțuzești și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o oală cu apă clocotită până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge bine.
3
Pulverizați o tigaie cu spray de gătit antiaderent și turnați în pansament. La foc mediu se prăjește ciupercile, ceapa și țelina. Când este gătit la textura dorită, turnați amestecul peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se servește fierbinte.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista