Cartofi Încărcați
Nevoie de o garnitură fără gluten? Cartofii încărcați ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 267 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, ciuperci, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Încărcați, Cartofi Încărcați De Două Ori Coapte, și Mini Cartofi Roșii Încărcați.
Instrucțiuni
Pierce cartofi cu furculiță. Aranjați cartofii la aproximativ 1 inch distanță în cerc pe prosopul de hârtie cu microunde în cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde descoperit pe mare 8-10 minute sau pana cand se inmoaie. (Sau coaceți cartofii în 375 cuptor 1 la 1 1/2 ore.)
Lăsați cartofii să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
În timp ce cartofii se gătesc, pulverizați cuptorul olandez de 4 litri cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile in cuptorul olandez 1 minut, amestecand frecvent; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți 3 minute; se ia de pe foc. Se amestecă șunca, ceapa verde și ardeiul roșu. Acoperiți și lăsați să stea 4 minute.
Împărțiți cartofii copți pe lungime în jumătate; puf cu furculiță.
Întindeți 1 lingură de smântână peste fiecare jumătate de cartof. Se acoperă cu amestec de șuncă și brânză.