Cartofi zdrobiți și Broccoli
Cartofi zdrobiți și Broccoli este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați capete de broccoli, unt, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi zdrobiți și Broccoli, Cartofi Zdrobiți Cu Broccoli, și Caserola de cartofi și Broccoli zdrobită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Fierbeți cartofii în apă sărată până când sunt foarte fragede; aproximativ 20 de minute.
Tăiați floretele de pe broccoli și adăugați la cartofii fierți, aproximativ 7 minute.
Se scurge și se pune înapoi în oală.
Încălziți laptele, smântâna și untul într-o cratiță mică.
Se toarnă sosul în cartofi și broccoli, se amestecă împreună. Condimentează, după gust, cu sare și piper.