Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cartofii ușor gratinați. Această rețetă face 4 porții cu 290 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână crutoane de salată condimentate, piper, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cartofi gratinați rapid și ușor, Cartofi ușor gratinați deasupra aragazului, și Cartofi ușor gratinați cu fenicul și măsline.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți la fierbere smântână, lapte, sare și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Chifle Albe De Cină
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați cartofi; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când cartofii sunt fragede. Zdrobiți grosolan 1/4 cană de crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
3
Scoateți cartofii de pe foc. Amestecați ușor crutoanele zdrobite și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Se toarnă într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se presară cu brânză și crutoane rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Coaceți, neacoperit, la 400 de euro timp de 5-6 minute sau până când brânza este topită.