Cartofi Ușor De Brânză

Cartofi Ușor De Brânză
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Cartofii ușor de brânză ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 114 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 22 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cartofi de copt, Velveeta circulatorși alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piure De Cartofi Ușor Și Ușor, Cartofi Cu Brânză Ușoară, și Cartofi Salsa Cu Brânză Ușoară.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați toate ingredientele, cu excepția slăninei, într-un vas de copt pătrat de 8 inci, pulverizat cu spray de gătit; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Coaceți 45 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se acoperă cu slănină; coaceți, neacoperit, 5 până la 10 min. sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista