Cartofi usturoi, fasole verde și conopidă
Cartofi usturoi, fasole verde și conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 160 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă $1.07 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți flori de conopidă, piment picant de la vera, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fasole Verde Usturoi, Fasole Verde Usturoi, și Fasole Verde Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, acoperiți cartofii cu 2 centimetri de apă sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la moderat și gătiți până când cartofii sunt aproape fragede, aproximativ 8 minute.
Adăugați floretele de conopidă și fasolea verde în oală și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic până se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Adăugați pimentn și un vârf mare de sare și scoateți-l de pe foc.
Scurgeți bine legumele și transferați-le într-un bol de servire. Condimentează cu sare și stropește cu uleiul de usturoi.
Se presară cu oțet, se aruncă bine și se servește.