Cartofi Umpluți Dublu
Cartofii umpluți dublu durează aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. O porție conține 178 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 22 de fani. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de cartofi de copt, pere, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi Umpluți Dublu, Cartofi De Grătar Dublu Umpluți, și Pesto Cartofi Dublu Umpluți.
Instrucțiuni
Frecați și străpungeți coacerea și cartofii dulci.
Se coace la 400 de minute pentru 50-55 de minute sau până se înmoaie. Între timp, puneți perele într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte.
Răciți ușor cartofii; tăiați fiecare pe jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând coji subțiri. Într-un castron mare, amestecați pulpa cu unt. Se amestecă laptele, oul, sarea, piperul, scorțișoara și perele rezervate.
Se amestecă amestecul în coji de cartofi.
Se presară cu zahăr brun.
Așezați pe o foaie de copt.
Se coace, neacoperit,la 400 de minute pentru 20-25 de minute sau până când un termometru citește 160 de minute.