Cartofi Umpluți Dublu

Cartofi Umpluți Dublu
Cartofii umpluți dublu durează aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. O porție conține 178 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 22 de fani. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de cartofi de copt, pere, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi Umpluți Dublu, Cartofi De Grătar Dublu Umpluți, și Pesto Cartofi Dublu Umpluți.

Instrucțiuni

1
Frecați și străpungeți coacerea și cartofii dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
2
Se coace la 400 de minute pentru 50-55 de minute sau până se înmoaie. Între timp, puneți perele într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Răciți ușor cartofii; tăiați fiecare pe jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând coji subțiri. Într-un castron mare, amestecați pulpa cu unt. Se amestecă laptele, oul, sarea, piperul, scorțișoara și perele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă amestecul în coji de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
6
Se presară cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
7
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Se coace, neacoperit,la 400 de minute pentru 20-25 de minute sau până când un termometru citește 160 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții14
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista