Cartofi umpluți cu spanac și brânză afumată

Cartofi umpluți cu spanac și brânză afumată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii umpluți cu spanac și brânză afumată. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegetariană are 387 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, brânză grosieră, cum ar fi gouda, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 43 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Spanac și cartofi umpluți cu brânză de capră, Portobello umplute cu cârnați, spanac și Mozzarella afumată, și Cartofi Umpluți Cu Spanac Și Slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se curăță cartofii,se usucă. Înțepați cartofii de câteva ori cu o furculiță și coaceți-i în mijlocul cuptor timp de 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
În timp ce cartofii se coace, într-o cratiță grea gătiți spanacul în apă agățându-se de frunze, acoperit, la foc moderat ridicat, amestecând ocazional, timp de 3 minute sau până când este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Scurgeți spanacul într-o strecurătoare așezată peste un bol, rezervând lichidul de gătit și tocați-l grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Într-un castron, combinați spanacul și untul. În timp ce cartofii sunt calzi, înjumătățiți-i pe lungime, scoateți-i, lăsând cojile cât mai subțiri și tocați cartoful scos grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați cartoful tocat în castron cu spanacul, combinând bine amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați sucul de lămâie și amestecați 1 cană de brânză și 1 lingură de lichid de gătit rezervat, sau suficient pentru a ajunge la o consistență netedă, condimentați amestecul cu sare și piper, împărțiți-l printre cojile de cartofi și adăugați-l cu restul de 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
8
Coaceți cartofii într-un vas de copt în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 425 de grade timp de 10 minute sau până când sunt încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 43 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista