Cartofi umpluți cu pui la grătar
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, cartofii umpluți cu pui la grătar ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 484 de calorii , 26 g de proteine și 18 g de grăsime fiecare. Pentru 1,64 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați sos de grătar, smântână, măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 66% . Acest scor este solid. Pui la cutie de bere la grătar , cartofi umpluți la cuptor (cartofi tandoori) și Adobo, creveți la grătar cu usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Spălați și străpungeți cartofii. Ungeți cu spray de gătit și frecați cu sare de usturoi cu pătrunjel; puneți pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Se pune la cuptorul cu microunde, descoperit, la putere maximă timp de 18-22 de minute sau până când se înmoaie, întorcându-se o dată.
Tăiați fiecare cartof în jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând 1/2 inch. scoici. Aruncați pulpa sau păstrați pentru o altă utilizare.
Într-un castron mare, combinați puiul și sosul de grătar. Se pune în coji de cartofi. Deasupra cu fasole, măsline și ceapă verde; se presară cu brânză.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 10-12 minute sau până când se încălzește.
Se serveste cu rosii si smantana.