Cartofi umpluți cu Pesto și roșii uscate la soare

Cartofi umpluți cu Pesto și roșii uscate la soare
Cartofii umpluți cu Pesto și roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 232 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,14 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de cartofi de copt, pesto de busuioc, roșii uscate la soare julienne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi umpluți cu Pesto și roșii uscate la soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. cartofii se curăță ușor, dar nu se curăță. Pierceți cartofii de mai multe ori cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși în centru cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
4
Tăiați fiecare cartof pe lungime în jumătate; scoateți interiorul într-un castron mediu, lăsând o coajă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați lapte la cartofi; mash cu masher de cartofi sau mixer electric până când nu rămân bulgări (cantitatea de lapte necesară va varia în funcție de tipul de cartof utilizat). Se amestecă pesto, roșii, măsline și 1/2 cană de brânză. Umpleți cojile de cartofi cu amestec de piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Masher De CartofiMasher De Cartofi
6
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se presară busuioc și brânză suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista