Cartofi umpluți cu Pesto și roșii uscate la soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii umpluți cu Pesto și roșii uscate la soare. Această rețetă servește 6. O porție conține 351 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, parmezan suplimentar, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.frecați ușor cartofii, dar nu coajați. Pierceți cartofii de mai multe ori cu furculița.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși în centru cu furculița.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Tăiați fiecare cartof pe lungime în jumătate; scoateți interiorul într-un castron mediu, lăsând o coajă subțire.
Adăugați lapte la cartofi; mash cu masher de cartofi sau mixer electric până când nu rămân bulgări (cantitatea de lapte necesară va varia în funcție de tipul de cartof utilizat). Se amestecă pesto, roșii, măsline și 1/2 cană de brânză. Umpleți cojile de cartofi cu amestec de piure de cartofi.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când este fierbinte.
Se presară busuioc și brânză suplimentară.