Cartofi Umpluți Cu Broccoli De Pui Cremos

Cartofi Umpluți Cu Broccoli De Pui Cremos
Cartoful umplut cu broccoli de pui cremos este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 25 de porții cu 68 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi de copt, piept de pui, pansament minune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept De Pui Umplut Cu Broccoli Cremos, Broccoli de pui umplut cartof copt cu brânză, și Supă Cremoasă De Cartofi Și Broccoli.

Instrucțiuni

1
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați pui; gatiti 8 minute sau pana cand puiul este fiert, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Adăugați broccoli; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Se amestecă în VELVEETA. Reduceți căldura la minim; gătiți până când VELVEETA este complet topită, amestecând frecvent. Lingură peste cartofi fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Brânză VelveetaBrânză Velveeta
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista