Cartofi Stroganoff

Cartofi Stroganoff este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 166 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați bucăți și tulpini de ciuperci, cartofi gratinați, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Rețete similare includ Cartofi Gratinați Stroganoff, Carne de vită și cartofi Skillet Stroganoff, și Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de vita si usturoiul praf in tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste; scurgere. Se amestecă cartofii, sosul
Se amestecă, apă fierbinte și lapte.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 25 de minute, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede.
Se amestecă ciupercile și smântâna; se încălzește doar până la cald.
Lăsați să stea cu 5 minute înainte de servire (sosul se va îngroșa așa cum stă).