Cartofi Smoky Franțuzești

Cartofi Smoky Franțuzești
Cartofii fumurii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 466 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, parmezan, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Sarasota ' s Supreme Smoky franțuzești cartofi și șuncă, Cartofi Franțuzești, și Cartofi Franțuzești pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt un vas de caserolă de 9 pe 13 inci cu 1 lingură de unt. Topiți restul de 2 linguri de unt într-o cratiță mare. Odată ce spuma de unt, adăugați șalotul și usturoiul și sotati până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Adăugați făina și gătiți, amestecând frecvent, până devin aurii, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper și se adaugă jumătate și jumătate, boia afumată și cartofii. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Se toarnă jumătate din amestecul de cartofi în vasul cu caserolă cu unt. Agitați tigaia pentru a aranja cartofii într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Presărați jumătate din fiecare brânză deasupra stratului inferior de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
5
Adăugați cartofii rămași și agitați din nou pentru a aranja într-un strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
6
Se presară brânza rămasă, se acoperă cu folie și se coace 45 de minute sau până la barbotare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Scoateți folia și puneți-o înapoi la cuptor pentru încă 15 minute sau până când cartofii și brânza sunt aurii și rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
9
Fotografie de David Malosh
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista