Cartofi Smoky Franțuzești
Cartofii fumurii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 466 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, parmezan, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Sarasota ' s Supreme Smoky franțuzești cartofi și șuncă, Cartofi Franțuzești, și Cartofi Franțuzești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt un vas de caserolă de 9 pe 13 inci cu 1 lingură de unt. Topiți restul de 2 linguri de unt într-o cratiță mare. Odată ce spuma de unt, adăugați șalotul și usturoiul și sotati până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Adăugați făina și gătiți, amestecând frecvent, până devin aurii, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper și se adaugă jumătate și jumătate, boia afumată și cartofii. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute.
Se toarnă jumătate din amestecul de cartofi în vasul cu caserolă cu unt. Agitați tigaia pentru a aranja cartofii într-un singur strat.
Presărați jumătate din fiecare brânză deasupra stratului inferior de cartofi.
Adăugați cartofii rămași și agitați din nou pentru a aranja într-un strat.
Se presară brânza rămasă, se acoperă cu folie și se coace 45 de minute sau până la barbotare.
Scoateți folia și puneți-o înapoi la cuptor pentru încă 15 minute sau până când cartofii și brânza sunt aurii și rumenite.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
Fotografie de David Malosh