Cartofi Savurati la Gratar

Cartofi Savurati la Gratar
Cartofii sărați la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 2. O porție conține 487 de calorii, 6 g de proteine și 33 g de grăsimi. Pentru 73 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită boia de ardei, unt, maioneză și cățel de usturoi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 37%. Rețete similare sunt cartofii sărați la grătar, cartofii sărati cu brânză la grătar și cartofii sărati la grătar în folie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați cartofii și ceapa; se amestecă ușor pentru a acoperi. Se pune pe o folie de grosime dublă unsă cu unsoare (aproximativ 18 inchi pătrați). Se punctează cu unt. Îndoiți folia în jurul amestecului de cartofi și sigilați bine. Prăjiți, acoperit, la foc mediu, timp de 30-35 de minute sau până când cartofii sunt fragezi, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista