Cartofi Samosa Phyllo Triunghiuri
Cartofi Samosa Phyllo triunghiuri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 94 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, chutney indian, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Triunghiuri Phyllo De Afine, Triunghiuri Phyllo De Spanac, și Triunghiuri De Brânză Phyllo.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 1/2 inch. Puneți într-o cratiță medie cu 1 linguriță de sare și suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 15 minute, apoi se scurge într-o strecurătoare.
Gatiti ceapa, condimentele si 3/4 lingurita de sare in ulei intr-o tigaie antiaderenta de 12 inci la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana se rumenesc, 8-10 minute.
Adăugați cartofii și mazărea și gătiți, amestecând, 3 minute, apoi scoateți-l de pe foc și răciți ușor.
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Acoperiți teancul de foi phyllo cu folie de plastic și un prosop de bucătărie umed. Păstrând restul phyllo acoperit și lucrând rapid, Așezați 1 foaie pe suprafața de lucru. Periați ușor cu puțin unt, apoi așezați o a doua foaie deasupra și periați cu unt.
Tăiați transversal în 4 benzi. Puneți 2 linguri de umplutură lângă un colț de 1 bandă și pliați colțul de phyllo pentru a închide umplutura și a forma un triunghi. Continuați să pliați banda, menținând forma triunghiului. Puneți samosa, cu cusătura în jos, pe foaia de copt. Faceți încă 3 triunghiuri în același mod. Repetați cu restul de filo și umplutură. Periați cu generozitate ambele părți ale fiecărei samosa cu unt și coaceți, întorcând samosele la jumătatea drumului și schimbând poziția foilor, până când sunt aurii și crocante peste tot, aproximativ 25 de minute în total. Se răcește ușor.
Se servește cald sau la temperatura camerei.