Cartofi Samosa Phyllo Triunghiuri

Cartofi Samosa Phyllo Triunghiuri
Cartofi Samosa Phyllo triunghiuri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 94 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, chutney indian, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Triunghiuri Phyllo De Afine, Triunghiuri Phyllo De Spanac, și Triunghiuri De Brânză Phyllo.

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 1/2 inch. Puneți într-o cratiță medie cu 1 linguriță de sare și suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 15 minute, apoi se scurge într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Gatiti ceapa, condimentele si 3/4 lingurita de sare in ulei intr-o tigaie antiaderenta de 12 inci la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana se rumenesc, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați cartofii și mazărea și gătiți, amestecând, 3 minute, apoi scoateți-l de pe foc și răciți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MazăreMazăre
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Acoperiți teancul de foi phyllo cu folie de plastic și un prosop de bucătărie umed. Păstrând restul phyllo acoperit și lucrând rapid, Așezați 1 foaie pe suprafața de lucru. Periați ușor cu puțin unt, apoi așezați o a doua foaie deasupra și periați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Tăiați transversal în 4 benzi. Puneți 2 linguri de umplutură lângă un colț de 1 bandă și pliați colțul de phyllo pentru a închide umplutura și a forma un triunghi. Continuați să pliați banda, menținând forma triunghiului. Puneți samosa, cu cusătura în jos, pe foaia de copt. Faceți încă 3 triunghiuri în același mod. Repetați cu restul de filo și umplutură. Periați cu generozitate ambele părți ale fiecărei samosa cu unt și coaceți, întorcând samosele la jumătatea drumului și schimbând poziția foilor, până când sunt aurii și crocante peste tot, aproximativ 25 de minute în total. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Getrank Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Prospețimea strălucitoare completează aromele clare și uscate de grapefruit, măr și piper alb în acest Gruner austriac remarcabil. Vinul perfect pentru zilele de plajă, zilele de picnic și în fiecare zi.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista