Cartofi Rustici Zdrobiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii Rustici zdrobiți. Această rețetă servește 55. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 26 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânzeturile colby & monterey jack, cartofi noi, pkt. se agită amestec de acoperire condimentat panko n coace și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cartofi Roșii Zdrobiți Rustic, Rustic Ceapa-Bacon Zdrobit Cartofi, și Cartofi Zdrobiți.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Așezați cartofii pe foaia de copt cu margini pulverizată cu spray de gătit; coaceți 20 până la 25 min. sau până la licitație. Între timp, combinați amestecul de acoperire, slănina și boiaua într-un castron mediu; se amestecă brânza.
Scoateți cartofii din foaia de copt. Folosiți spatele spatulei pentru a aplatiza cartofii la o grosime de 1/2 inch.
Ungeți ambele părți ale fiecărui cartof cu ou, apoi acoperiți uniform cu amestec de brânză. Reveniți la foaia de copt.
Coaceți 15 min. sau până când sunt crocante și maro auriu.