Cartofi roșii prăjiți la cuptor și sparanghel

Cartofii roșii prăjiți la cuptor și sparanghelul necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această garnitură are 144 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Un amestec de cartofi, ulei de măsline extravirgin, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 643 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este spectaculos. Încercați Somon prăjit la cuptor, sparanghel și cartofi noi, Somon prăjit la cuptor, sparanghel și cartofi noi, și Somon prăjit la cuptor, sparanghel și cartofi noi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Într-un vas mare de copt, aruncați cartofii roșii cu 1/2 ulei de măsline, usturoi, rozmarin, cimbru și 1/2 sare kosher. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit.
Se amestecă sparanghelul, uleiul de măsline rămas și sarea rămasă. Acoperiți și continuați să gătiți 15 minute sau până când cartofii sunt fragede. Creșteți temperatura cuptorului la 450 grade F (230 grade C).
Îndepărtați folia și continuați să gătiți 5 până la 10 minute, până când cartofii se rumenesc ușor. Condimentează cu piper pentru a servi.