Cartofi roșii prăjiți

Cartofi roșii prăjiți
Cartofii roșii prăjiți este o garnitură fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și cu 30 de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 112 calorii . Această rețetă servește 8. Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți rozmarin, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51% , care este solid. Rețete similare sunt cartofi roșii prăjiți , cartofi roșii prăjiți și cartofi roșii prăjiți .

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-un recipient de 13 inchi. x 9-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
3
Se presara cu usturoi, rozmarin, sare si piper; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Coaceți la 450° timp de 20-30 de minute sau până când cartofii sunt aurii și fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista