Cartofi roșii la grătar cu mentă

Cartofii roșii la grătar cu mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 139 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare kosher, frunze de mentă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Încercați Mentă cartofi dulci la grătar cu Tahini conopidă orez Wrap, Cotlet de miel la grătar cu Cabernet - sos de mentă și piure de usturoi, și Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-Cilantro și morcovi și păstârnac la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Aruncați 1 1/2 kilograme cartofi roșii mici cu 1 linguriță de sare kosher și 2 lingurițe de ulei de măsline.
Așezați cartofii la 1/4 inch distanță pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătar 15 minute; întoarceți-vă cu clești. Grătați 15 minute sau până când ați terminat. Se răcește ușor.
Tăiați cartofii în jumătate; aruncați cu 1/3 cană frunze de mentă feliate subțire.