Cartofi Roșii De Pătrunjel La Cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii roșii de pătrunjel la cuptor. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă servește 8. 45 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de unt, pătrunjel, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui cu crustă de ierburi la cuptor cu pătrunjel sos de ulei de măsline, Cartofi copți perfecți - cuptor sau grătar, și Cartofi dulci confiate la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Puneți untul într-un vas mare de copt și topiți-l în cuptorul de preîncălzire.
Aruncați cartofii și ceapa în unt topit pentru a acoperi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragede, aproximativ 40 de minute.
Presărați pătrunjelul peste cartofi și condimentați cu sare și piper; aruncați.