Cartofi pătrunjeliți cu șofran
Cartofi Parsleyed cu șofran este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 170 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pătrunjel, unt, fire de șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cartofi Aburiți Cu Pătrunjel, Cartofi De Șofran, și Cartofi Roșii Șofran.
Instrucțiuni
Aburiți cartofii într-un suport pentru aburi, acoperit, peste apă clocotită până se înmoaie, 18 până la 20 de minute.
Topiți untul cu șofran într-o tigaie medie la foc mediu până se spumează, apoi adăugați cartofi, pătrunjel, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Gatiti, scuturand tigaia pentru a acoperi bine cartofii, pana se incalzeste, aproximativ 1 minut.