Cartofi prăjiți și sparanghel cu parmezan
Cartofii prăjiți și sparanghelul cu parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 214 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți sparanghel, cartofi Yukon gold, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ O tigaie somon de lămâie, cartofi prăjiți și sparanghel parmezan, Cartofi prăjiți, ciuperci, ceapă și sparanghel, acoperiți cu parmezan, și Cartofi la grătar și sparanghel cu busuioc și parmezan.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack-ul in treimea superioara.
Aruncați împreună sparanghel, cartofi, ulei și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper într-o tigaie mare de mică adâncime, răspândind uniform. Prăjiți, amestecând o dată, 20 de minute.
Presărați brânză și prăjiți până când brânza este topită și aurie în pete, încă aproximativ 3 minute.