Cartofi prăjiți și păstârnac cu condimente indiene
Nevoie de un fără gluten, prietenos cu fodmap și garnitură vegană? Cartofii prăjiți cu condimente indiene și păstârnacul ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 143 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de semințe de muștar maro, cartofi de aur yukon, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi prăjiți de cimbru și păstârnac, Somon Fript Cu Condimente Indiene, și Somon Fript Cu Condimente Indiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați uleiul de chili, semințele de muștar și semințele de coriandru într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți și gătiți 2 minute sau până când semințele încep să apară, agitând ocazional tigaia.
Scoateți din căldură; lăsați să stea, acoperit, 1 minut. Se amestecă chimenul și garam masala.
Combinați amestecul de condimente, uleiul de măsline și următoarele 4 ingrediente (prin păstârnac) într-o tigaie acoperită cu spray de gătit; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede, întorcând legumele după 10 minute.
Presărați amestecul de legume cu cilantro; arunca.