Reteta cartofi prăjiți și eglefin Puttanescan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $3.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 345 calorii, 18g de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de hamsii, șalotă, cartofi cu degete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cartofi Prăjiți Și Eglefin Puttanesca, Eglefin Zesty cu cartofi zdrobiți și mazăre, și Roșii prăjite și usturoi prăjit Puttanesca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală medie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoi și hamsii; gatiti,amestecand frecvent pentru a sparge hamsiile,pana cand usturoiul este moale, dar nu se rumeneste, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Usturoi
3
Adăugați fulgi de ardei roșu; gatiti pana laparfumat, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
4
Se adaugă tomatopur corkule, se mărește focul la mediu și se gătește,amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă,15-20 de minute. Se amestecă măslinele; se fierbe timp DE5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Măsline
Sos
5
Aranjați rafturile în treimea superioară și inferioarăde cuptor; preîncălziți la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Așezați o grătar într-o foaie de copt cu margini. Aruncați 1 lingură de ulei, cartofi, șalotă, 1/2 linguriță de sare și 1/4 lingurițăpiper într-un castron mare pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ceapă Eșalotă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
7
Răspândiți într-un singur strat pe raftul pregătit. Prăjiți pe partea de susrack cuptor timp de 18 minute. Păstrați în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Puneți peștele într-un vas de copt din sticlă de 8x8x2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
9
Stropiți cu restul de 1/2 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Gătit
10
Așezați pe cuptor de jos și prăjiți cu cartofi până când peștele este justopac în centru, cartofii sunt aurii și fragezi, iar șalotele sunt crocante,cu aproximativ 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ceapă Eșalotă
Pește
11
Așezați cartofii, șalotele și peștele pe aplatter într-un strat uniform. Lingura 1 1/2 cani puttanesca peste (rezerva sosul ramas pentru o alta utilizare); garnisiti cu boabe de caperși pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ceapă Eșalotă
Pătrunjel
Sos
Pește
12
Per porție: 326 calorii, 14 g grăsimi, 36 g carbohidrați