Cartofi prăjiți, zdrobiți și încărcați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți, zdrobiți și încărcați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.16 pe portie. O porție conține 358 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline infuzat cu usturoi, sare kosher și piper proaspăt crăpat, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 28 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi prăjiți, zdrobiți și încărcați, Cartofi Zdrobiți Încărcați, și Cartofi Zdrobiți Încărcați.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. reglați rafturile cuptorului în pozițiile de sus și de jos.
Așezați cartofii pe o tigaie, turnați 3/4 cană de apă peste cartofi și acoperiți bine cu folie.
Coaceți pe raftul de jos până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor, scurgeți apa rămasă și lăsați să se odihnească 8 minute.
Stropiți 3 linguri de ulei peste cartofi, asigurându-vă că sunt uniform coapte. Spaționați cartofii uniform pe tava și, folosind un tocător de cartofi, aplatizați cartofii la aproximativ 1/2 inch grosime (aproximativ 1/2 lungimea degetului mare până la prima îmbinare).
Se presară sare și piper.
Stropiți restul de 3 linguri de ulei de măsline peste cartofi și prăjiți pe raftul superior timp de 15 minute.
Se scoate din cuptor și se presară cu brânza. Prăjiți pe raftul de jos până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și acoperiți cu smântână și scallions.