Cartofi prăjiți, păstârnac și morcovi cu sos de hrean
Cartofii prăjiți, păstârnacul și morcovii cu sos de hrean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 214 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți piper, hrean, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi prăjiți, păstârnac și morcovi, Cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles, și Cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a prepara sos de hrean, lingura iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Răzuiți într-un castron folosind o spatulă de cauciuc; se amestecă hreanul și 1/4 linguriță sare. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 45
Pentru a pregăti legume, gatiti morcov în apă clocotită 5 minute sau pana cand se inmoaie; scurgere.
Combinați morcovul, păstârnacul și următoarele 8 Ingrediente (păstârnac prin cimbru) într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute; se amestecă. Reduceți temperatura cuptorului la 400 (nu scoateți legumele din cuptor); coaceți încă 30 de minute sau până când legumele sunt fragede. Aruncați cimbru.
Se servește cu sos de hrean.
Notă: cartofii roșii rotunzi mici pot fi înlocuiți cu puieți, dacă se dorește.