Cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles

Cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles. Această rețetă face 6 porții cu 373 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oregano, cartofi bliss și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles, Cartofi prăjiți, morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles, și Varza de Bruxelles prăjită morcovi cartofi dulci și ceapă – 2 puncte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, adăugați morcovii, varza de Bruxelles, cartofii Red bliss, păstârnacul și cartofii dulci. Aruncați bine cu ulei de măsline, ierburi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Sare și PiperSare și Piper
Cartofi DulciCartofi Dulci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PăstârnacPăstârnac
CartofiCartofi
MorcovMorcov
IerburiIerburi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți legumele uniform pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se pune pe suportul mediu în cuptor și se coace timp de 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista