Cartofi Prăjiți La Tigaie
Nevoie de o garnitură fără gluten? Cartofii prăjiți la tigaie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 342 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, frunze de rozmarin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc, cartofi și fasole verde, Foaie tigaie lămâie Cimbru pui cu cartofi și fasole verde, și Foaie Tigaie Prăjită Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.Curățați cartofii dacă doriți; tăiați în bucăți de 1 1/2 inch. În tigaia de 15x10x1 inci, aruncați cartofi, ceapă, rozmarin, usturoi, sare și piper.
Prăjiți 40 de minute, amestecând ocazional.
Se presară cu brânză; aruncați până când cartofii sunt acoperiți uniform. Se prăjește cu aproximativ 10 minute mai mult sau până când cartofii sunt fragezi și se rumenesc.