Cartofi prăjiți cu usturoi și fenicul
Cartofi prăjiți cu usturoi și fenicul este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 165 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ardei gras, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Cartofi Prăjiți Cu Fenicul Și Ceapă, și Fenicul Prăjit Cu Măsline Și Usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; rezervați frunze de fenicul pentru garnitură, dacă doriți.
Scoateți și aruncați tulpinile.
Tăiați bulbii de fenicul pe jumătate pe lungime; aruncați miezul.
Tăiați jumătățile bulbului pe jumătate pe lungime.
Aranjați cartofii într-un singur strat într-o tigaie cu jeleu sau o tigaie mare de prăjire acoperită cu spray de gătit; stropiți cu ulei.
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi. Separați și coajați cuișoarele. Se toacă fin 1 cățel de usturoi; se presară peste cartofi.
Adăugați cartofi căței de usturoi curățați, fâșii de piper, semințe de fenicul, coriandru, boia de ardei, sare și piper negru; aruncați bine pentru a combina.
Se încălzește bulionul într-o cratiță mică la foc mediu până se încălzește.
Se ia de pe foc; se amestecă șofranul.
Lăsați să stea 10 minute. Se amestecă oțet; stropiți amestecul de bulion peste amestecul de cartofi.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și aranjați pene de fenicul peste amestecul de cartofi. Reveniți la cuptor; gătiți încă 50 de minute sau până când amestecul de bulion aproape se evaporă și cartofii încep să se rumenească, amestecând o dată.
Garnisiți cu frunze de fenicul rezervate, dacă doriți.