Cartofi prăjiți cu usturoi și fenicul

Cartofi prăjiți cu usturoi și fenicul
Cartofi prăjiți cu usturoi și fenicul este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 165 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ardei gras, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Cartofi Prăjiți Cu Fenicul Și Ceapă, și Fenicul Prăjit Cu Măsline Și Usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; rezervați frunze de fenicul pentru garnitură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
3
Scoateți și aruncați tulpinile.
4
Tăiați bulbii de fenicul pe jumătate pe lungime; aruncați miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
5
Tăiați jumătățile bulbului pe jumătate pe lungime.
6
Aranjați cartofii într-un singur strat într-o tigaie cu jeleu sau o tigaie mare de prăjire acoperită cu spray de gătit; stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CartofiCartofi
JeleuJeleu
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi. Separați și coajați cuișoarele. Se toacă fin 1 cățel de usturoi; se presară peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
8
Adăugați cartofi căței de usturoi curățați, fâșii de piper, semințe de fenicul, coriandru, boia de ardei, sare și piper negru; aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
PiperPiper
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
CoriandruCoriandru
CartofiCartofi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
SareSare
9
Se încălzește bulionul într-o cratiță mică la foc mediu până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc; se amestecă șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
11
Lăsați să stea 10 minute. Se amestecă oțet; stropiți amestecul de bulion peste amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CartofiCartofi
BulionBulion
12
Coaceți la 375 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți din cuptor și aranjați pene de fenicul peste amestecul de cartofi. Reveniți la cuptor; gătiți încă 50 de minute sau până când amestecul de bulion aproape se evaporă și cartofii încep să se rumenească, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
FeniculFenicul
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Garnisiți cu frunze de fenicul rezervate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista