Cartofi Prăjiți Cu Usturoi
Usturoi cartofi prăjiți este un fără gluten, întreg 30 și vegan farfurie. O porție conține 183 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pătrunjel, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 205 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă De Usturoi Prăjită Cu Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin, Cartofi Prăjiți Cu Usturoi, și Cartofi Roșii Prăjiți Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați cartofii în jumătate sau sferturi și puneți-l într-un bol cu uleiul de măsline, sarea, piperul și usturoiul; aruncați până când cartofii sunt bine acoperiți.
Transferați cartofii într-o tigaie și întindeți-i în 1 strat. Prăjiți la cuptor timp de 45 de minute până la 1 oră sau până se rumenesc și crocant. Rotiți de două ori cu o spatulă în timpul gătitului pentru a asigura o rumenire uniformă.
Scoateți cartofii din cuptor, aruncați cu pătrunjel, condimentați după gust și serviți fierbinte.