Cartofi Prăjiți Cu Usturoi
Cartofii prăjiți cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 277 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de ulei de canolan, sare kosher, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Usturoi cuptor cartofi prajiti cu parmezan usturoi aioli, cartofi prăjiți cu usturoi, și Cartofi Prăjiți Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală grea adâncă sau o friteuză adâncă, adăugați uleiul și încălziți la 325 grade F.
Tăiați cartofii pe lungime în bețe de 1/4 inci.
Puneți-le într-un castron cu apă rece și lăsați să se înmoaie timp de 15 minute.
Scurgeți - le și uscați-le bine.
Aruncați cu grijă cartofii, în loturi, în uleiul fierbinte. Gatiti pana se rumeneste si gatiti, aproximativ 5 minute.
Scurgeți bine pe hârtie maro.
Creșteți temperatura uleiului la 350 de grade F. Când sunteți gata să serviți, prăjiți cartofii din nou în uleiul mai fierbinte până se rumenesc și crocant, 3 până la 5 minute.
Scurgeți bine pe hârtie maro. Între timp, într-o oală mică, topiți untul cu usturoiul.
Într-un castron mare, aruncați o mână mare de cartofi prăjiți cu o parte din untul de usturoi.
Presărați parmezanul, pătrunjelul și sarea în timp ce sunt fierbinți.