Cartofi Prăjiți Cu Trufe Înveliți Cu Prosciutto

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți cu trufe înveliți cu Prosciutto. O porție conține 193 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână prosciutto, ulei de trufe, ulei de arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați treceți Pera învelită cu prosciutto – prosciutto cu parmezan, Cartofi Prăjiți Cu Trufe De Grădină, și Cartofi Prăjiți Cu Trufe De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare și grea, încălziți 3 inci de ulei la foc mare până când înregistrează 375 F pe un termometru cu grăsimi adânci. În loturi, prăjiți cartofii până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Folosind un skimmer de sârmă sau clești, transferați cartofii pe prosoape de hârtie drain.In bol rezistent la căldură, aruncați cartofi prăjiți fierbinți cu jumătate de pătrunjel și tot uleiul de trufe.
Adăugați parmezanul și aruncați încă o dată, gustați și condimentați cu sare și piper negru.
Întindeți o felie de prosciutto pe suprafața de lucru. Adunați un pachet mic de cartofi prăjiți, puneți cartofi prăjiți pe prosciutto și înfășurați ușor.
Se transferă pe o farfurie de servire și se ornează cu pătrunjelul rămas, sare, piper și mai mult parmezan, după dorință.