Cartofi prăjiți cu trei scufundări
Cartofii prăjiți cu trei scufundări ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 4. O porție conține 388 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei vegetal, sare și piper, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Franceză Goluri Cu Au Jus, Picant Crock Oală Franceză Dips, și Boozy Slow-Aragaz Franceză Goluri.
Instrucțiuni
Întoarceți cuptorul la 425 F.
Curățați cartofii și tăiați-i în bețișoare de dimensiuni egale, cu o lățime de aproximativ 1/2 inch. Aruncați bucățile prea mici, deoarece vor arde în cuptor.
Clătiți bucățile de cartofi și puneți-le într-o oală mare cu apă sărată clocotită. Se fierbe timp de 2 minute. Strecurați cartofii și clătiți-i în apă rece până se răcesc.
Așezați bețișoarele de cartofi pe un strat de prosoape de hârtie și lăsați-le să se usuce.
Odată uscați, așezați cartofii pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Driblați uleiul deasupra și aruncați cartofii cu mâinile până când uleiul este distribuit uniform.
Întindeți cartofii uniform de-a lungul foii de copt și asigurați-vă că bucățile de cartofi nu se ating.
Coaceți cartofii în mijlocul cuptorului pentru aproximativ 30 de minute. Întoarceți cartofii după aproximativ 15 minute, astfel încât să capete o culoare uniformă.
Se amestecă mayo și rozmarin.
Lăsați-l să stea cel puțin o oră la frigider. Când sunteți gata să serviți sosul, adăugați sare și piper după gust.
Se amestecă muștarul și CR aproxormme fra fra într-un castron și se adaugă wasabi. Începeți cu 1/4 linguriță și gustați amestecul. Apoi adăugați restul la picantul dorit. Rețineți că aroma va fi îmbunătățită cu cât sosul de scufundare este mai lung.
Lăsați amestecul să stea cel puțin o oră la frigider. Când sunteți gata să serviți sosul, adăugați sare și piper după gust.
Se amestecă ketchup-ul și curry-ul și se lasă să stea cel puțin o oră la frigider.
Nimic nu spune" petrecere " ca niște cupe individuale de servire—sunt ușor de ținut de oaspeții tăi în timp ce se amestecă și arată grozav.
Serviți cartofii prăjiți în conuri decorative făcute din orice hârtie decorativă sau chiar ceva simplu ca un ziar (de ce nu paginile galbene?).
Rulați hârtia în conuri proporționale, tapetați-le cu hârtie de ceară și capsați-le la margine.
Serviți conurile pe o tavă cu sosurile de scufundare. Faceți singur tava perfectă făcând găuri într-un capac al cutiei și așezând conurile în găuri.
Cumpărați cartofi prăjiți congelați de la magazinul dvs. alimentar care trebuie doar încălziți sau chiar gata pregătiți de la un restaurant. Scapă de" dovezi " și servește cartofii prăjiți în conuri decorative cu sosurile tale de casă.
Se toacă ierburile proaspete și se amestecă cu pomii când ies din cuptor. Arată, miroase și are un gust minunat. De asemenea, puteți folosi cartofi de diferite culori, cum ar fi cartofi dulci cu coajă roșie, portocalii sau cartofi albaștri din soiul delta blue.