Cartofi prăjiți cu slănină, ceapă și salvie

Cartofi prăjiți cu slănină, ceapă și salvie
Cartofii prăjiți cu slănină, ceapă și salvie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 334 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de bucăți frunze de salvie rupte, ceapă, sare kosher grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi prăjiți cu slănină, ceapă și salvie, Cartofi festonati cu Fontina, ceapa si salvie, și Umplutură de aragaz lent cu ceapă de slănină și salvie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. gătiți slănină în tigaie mare la foc mediu până când este crocantă și aurie. Folosind lingura cu fante, transferațibacon la prosoape de hârtie pentru a se scurge. Rezervă4 linguri picături din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați cartofii, ceapa, 1/2 cană de frunze rupte, unt topit și 4 linguri de slănină conservate în castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Se presară generos cu grosimesare și piper negru proaspăt măcinat. Tosso haina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
4
Răspândiți uniform amestecul de cartofifoaie de copt de 18x12x1 inci. Prăjiți 1 oră, amestecând ocazional. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Lăsați să stea pe coacerefoaie la temperatura camerei.
6
Creșteți temperatura cuptorului la 400 F. amestecați slănina în amestecul de cartofi și continuați să prăjiți până când cartofii sunt fragezi și încep să se rumenească, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Transferați amestecul în porții maricastron. Condimentează după gust cu mai multă sare grosierăși piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
8
Stropițicu frunzele de salvie rupte rămase și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
9
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista