Cartofi prăjiți cu sare de busuioc și maioneză de usturoi

Cartofii prăjiți cu sare de busuioc și maioneză de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 347 calorii. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de suc de lămâie, frunze de busuioc, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi prăjiți cu sare de busuioc și maioneză de usturoi, Cartofi Prăjiți Cu Cartofi Dulci Cu Maioneză Chipotle (Cartofi Prăjiți), și Sare și piper cartofi prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați "cartofii prăjiți" de cartofi dulci pe o foaie de copt căptușită cu folie și aruncați cu uleiul de măsline.
Coaceți până la aur, aproximativ 45 de minute.
Între timp combinați busuiocul, sarea și piperul într-un bol mic. Într-un alt castron mic combinați maioneza, usturoiul și sucul de lămâie și amestecați pentru a combina.
Când cartofii prăjiți de cartofi dulci ies din cuptor, presărați cu sarea de busuioc.
Se servește cu maioneza de usturoi alături pentru scufundare.