Cartofi prăjiți cu rozmarin și sare de mare
Cartofii prăjiți cu rozmarin și sare de mare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 2 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 180 de calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cartofi noi cu piele roșie, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cartofi prăjiți cu rozmarin și sare de mare, Curcan întreg prăjit cu sare de rozmarin de citrice, și Migdale prăjite cu rozmarin și sare afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. aruncați cartofii cu ulei, sare și piper într-un castron mediu pentru a acoperi.
Transferați cartofii pe o foaie mică de copt; prăjiți 20 de minute, amestecând o dată.
Adăugați usturoi și rozmarin la cartofi; aruncați. Prăjiți până când cartofii sunt doar fragezi, aproximativ 10 minute.
Se transferă în farfurie; servi.