Cartofi prăjiți cu maioneză de usturoi prăjită

Cartofi prăjiți cu maioneză de usturoi prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați cartofii prăjiți cu maioneză de usturoi prăjită. Această rețetă face 8 porții cu 315 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de gălbenușuri de ou, suc de lămâie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare sunt Usturoi Prăjit Cartofi Prăjiți, Cartofi Prăjiți Cu Muștar Și Maioneză De Hrean, și Cartofi prăjiți cu sare de busuioc și maioneză de usturoi.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați usturoiul pe o foaie de folie de aluminiu, acoperiți-l cu cimbru, stropiți-l cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați-l cu sare și piper. Închideți folia în sus și prăjiți usturoiul până când este moale, aproximativ 35 până la 40 de minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, strângeți pulpa moale într-un castron și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un bol nereactiv sau într-un robot de bucătărie, combinați gălbenușurile de ou, muștarul, apa și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Bateți sau pulsați cu mașina pentru a rupe gălbenușurile. Dacă faceți maioneza cu mâna, puneți vasul pe un prosop umed pentru a nu se mișca în timp ce lucrați. Apoi stropiți în uleiuri, amestecând constant, pentru a forma o emulsie. Dacă maioneza se rupe, opriți stropirea și bateți până se reunesc din nou. Dacă utilizați robotul de bucătărie, turnați uleiurile într-un flux subțire, cu mașina în funcțiune. Apoi amestecați sau procesați usturoiul și sucul de lămâie. Gustați și reglați condimentele cu mai mult suc de lămâie, sare sau piper. Subțiază maioneza cu mai multă apă dacă este prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
EmulsiiEmulsii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Turnați uleiul vegetal într-o friteuză cu grăsime adâncă sau o cratiță grea pentru a ajunge la jumătatea părților laterale și încălziți la 325 grade F. În timp ce uleiul se încălzește, curățați pielea de pe cartofi și tăiați-i în bețe uniforme de 1/4 inci folosind un cuțit, mandolină sau tăietor de prăjit francez. Clătiți bine bețișoarele de cartofi și uscați-le bine pentru a împiedica stropirea uleiului fierbinte. Prăjiți cartofii în loturi, astfel încât oala să nu fie aglomerată și temperatura uleiului să nu scadă prea mult. Gatiti cartofii pana se inmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De CartofiBatoane De Cartofi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți-le și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Creșteți temperatura uleiului la 375 grade F. gătiți cartofii prăjiți în loturi a doua oară până când sunt aurii și crocanți, aproximativ 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie proaspete. Sareți cartofii prăjiți cât sunt încă fierbinți și garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Serviți imediat cu maioneza de usturoi prăjită ca o baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista