Cartofi prăjiți cu maioneză de coriandru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți cu yucca cu maioneză de coriandru. O porție conține 622 calorii, 2G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Un amestec de yucca, ulei vegetal, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi prăjiți cu maioneză de coriandru, Cartofi Prajiti, și Yucca Fries-Guy Fieri.
Instrucțiuni
Gatiti yucca in apa sarata clocotita intr-un cuptor olandez 30 de minute sau pana cand furculita este frageda. Se usucă bine cu prosoape de hârtie și se întinde pe foi de copt pentru a se răci.
Tăiați fiecare în cartofi prăjiți cu grosimea de 1/4 inch și puneți-l deoparte.
Combinați maioneza, următoarele 4 ingrediente și, dacă doriți, ardeiul cayenne într-un castron mic.
Se toarnă ulei la adâncimea de 3 inci într-un cuptor olandez și se încălzește la 35
Prăjiți yucca, în 3 sau 4 loturi, 6 minute pe lot.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Întoarceți uleiul la 350 și prăjiți yucca, în 3 sau 4 loturi, încă 6 minute sau până când sunt crocante.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și condimentați cu sare suplimentară, dacă doriți.
Se servește cu maioneză de coriandru.