Cartofii prăjiți cu ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 249 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați oțet de șampanie, sare și piper kosher, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți Ruși Cu Ciuperci, Cartofi Prăjiți, Ciuperci Și Rachete, și Sunchokes prăjite cu cartofi și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați ciupercile cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Pe o altă foaie de copt cu margini, aruncați cartofii cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust. Puneți ambele tigăi la cuptor și prăjiți până când ciupercile se rumenesc și cartofii sunt fierți, aproximativ 20 de minute, aruncând o dată și rotind foile la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În timp ce cartofii și ciupercile se prăjesc, faceți pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6
Adăugați usturoiul, smântâna, iaurtul, laptele de unt și oțetul într-un robot de bucătărie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Adăugați cayenne, ierburi, Worcestershire și sos fierbinte. Se amestecă până se încorporează complet și pansamentul este de un verde pal. Condimentați pansamentul cu sare și piper, după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
8
Adăugați cartofii și ciupercile într-un bol de servire și turnați pansamentul. Aruncați pentru a acoperi și servi cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat