Cartofii prăjiți cu ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 249 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați oțet de șampanie, sare și piper kosher, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Prăjiți Ruși Cu Ciuperci, Cartofi Prăjiți, Ciuperci Și Rachete, și Sunchokes prăjite cu cartofi și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați ciupercile cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Pe o altă foaie de copt cu margini, aruncați cartofii cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust. Puneți ambele tigăi la cuptor și prăjiți până când ciupercile se rumenesc și cartofii sunt fierți, aproximativ 20 de minute, aruncând o dată și rotind foile la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
În timp ce cartofii și ciupercile se prăjesc, faceți pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6
Adăugați usturoiul, smântâna, iaurtul, laptele de unt și oțetul într-un robot de bucătărie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Adăugați cayenne, ierburi, Worcestershire și sos fierbinte. Se amestecă până se încorporează complet și pansamentul este de un verde pal. Condimentați pansamentul cu sare și piper, după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
8
Adăugați cartofii și ciupercile într-un bol de servire și turnați pansamentul. Aruncați pentru a acoperi și servi cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză