Cartofi Prăjiți Cu Ceapă De Rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii prăjiți cu ceapă de rozmarin. Această rețetă servește 4 și costă 41 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 154 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de rozmarin, cartofi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Ceapă De Rozmarin, Cartofi Cu Ceapă De Rozmarin, și Cartofi Cu Ceapă De Rozmarin La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.ungeți tigaia cu jeleu, 15 1/2x10 1/2x1 inch.
Tăiați cartofii în bucăți de 1 inch.
Se amestecă ingredientele rămase într-un castron mare.
Adăugați cartofi; aruncați pentru a acoperi.
Întindeți cartofii într-un singur strat în tigaie.
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute, întorcându-vă ocazional, până când cartofii sunt maro deschis și fragezi când sunt străpunși cu furculița.