Cartofi Prăjiți Crocanți
Cartofi prăjiți crocanți ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 81 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână sare de usturoi, pudră de ceapă, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Napi cartofii prăjiți Disco, Napi Piperați "Cartofi Prăjiți", și Cartofi prăjiți cu usturoi cu Ketchup de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu o bucată de folie de aluminiu și ungeți ușor.
Curățați napii și tăiați-i în bețișoare de mărimea prăjitului francez, aproximativ 1/3 pe 4 inci.
Așezați într-un castron mare și aruncați cu uleiul vegetal pentru a acoperi.
Așezați parmezanul, sarea de usturoi, boiaua, pudra de ceapă într-o pungă de plastic resigilabilă și agitați pentru a amesteca.
Așezați napii cu ulei în pungă și agitați până când sunt acoperite uniform cu condimentele.
Se întinde pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când exteriorul este crocant, iar interiorul este fraged, aproximativ 20 de minute.