Cartofi prajiti la cuptor
Cartofii prăjiți la cuptor necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 200 de calorii, 5 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 41 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pudră de usturoi, ulei de măsline, cartofi și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor de lingură de 83%. Rețete similare includ cartofi prăjiți la cuptor, cartofi prăjiți la cuptor pentru mic dejun și cartofi prăjiți la cuptor cu busuioc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400°.
Tăiați fiecare cartof în 12 felii. Într-un castron mare, combinați uleiul, boia de ardei, sarea și pudra de usturoi.
Adăugați cartofii; arunca pentru a acoperi.
Transferați pe un 15x10x1-in. tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți 40-45 de minute sau până când se înmoaie, întorcându-le o dată.