Cartofi Piure Pufoși

Cartofi Piure Pufoși
Piureul de cartofi pufos este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 12 porții. O porție conține 212 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, cartofi Yukon gold, brânză manchego și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cartofi Pufați Cu Brânză, Cartofi dulci cu boabe pufoase Curry, și Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru.

Instrucțiuni

1
Aduceți cartofi, 2 lingurițe. sare și apă pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Se fierbe 20 de minute sau până se înmoaie; scurgere. Reduceți căldura la minim. Întoarceți cartofii la cuptorul olandez și gătiți, amestecând ocazional, 1 până la 2 minute sau până când cartofii sunt uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se ia de pe foc; mash cartofi cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
3
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se amestecă untul, următoarele 4 ingrediente și restul de 1 linguriță. sare în cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Răspândiți amestecul într - un ușor uns 2 1/2-la 3-qt. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Ungeți cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Coaceți la 400 timp de 20 până la 25 de minute sau până când se încălzește bine și se umflă.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Serviți imediat.
9
* Parmezanul mărunțit poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
10
Notă: pentru a face piure de cartofi umflați înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului și răciți până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
11
Scoateți din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 6 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista