Cartofi Piure De Conopidă
Conopida piure de cartofi este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 45 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură ieftină pentru Ziua Recunostintei. 545 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de ierbivore fericit. Dacă aveți la îndemână conopidă, praf de usturoi, lapte pe bază de plante și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare includ Un alt piure de cartofi (piure de conopidă) - carbohidrați scăzut, Conopida "Piure De Cartofi", și Cartofi Piure De Conopidă.
Instrucțiuni
Tăiați conopida în flori și aburiți ușor timp de 15 minute sau până când este doar fragedă cu furculița (dar nu prea gătită).
Transferați într-un robot de bucătărie sau într-un blender puternic cu ingredientele rămase. Lăsați motorul să funcționeze până când este neted și cremos ca piureul de cartofi, oprindu-se periodic, după cum este necesar, pentru a răzui părțile laterale și a rupe bucăți mari. De asemenea, adăugați mai mult lapte fără lapte, dacă este necesar, pentru ca amestecul să se încorporeze complet (este posibil să aveți nevoie de mai mult cu un blender decât un robot de bucătărie). Odată încorporat complet, gust neted și cremos; adăugând mai multă ceapă sau usturoi pudră după dorință plus sare și piper după gust.Informații Nutriționale
7gfibre dietetice2gzahări3gproteine2g