Cartofi piure de arpagic și usturoi
Arpagic și usturoi piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 288 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, cartofi de aur yukon, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Usturoi și cartofi piure de arpagic, Cartofi piure de arpagic și usturoi, și Cartofi Piure De Arpagic Și Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți cartofii tăiați într-o oală mare, acoperiți-i cu apă rece și adăugați un vârf mare de sare. Se aduce la fierbere și se fierbe până când cartofii sunt fragede furculiță, aproximativ 20-30 de minute.
Se scurge bine. Între timp, într-o oală mică încălziți smântâna, untul, usturoiul și cimbrul. În timp ce cartofii sunt încă calzi, apăsați-i printr-un ricer de cartofi sau o moară de alimente într-un castron. Amestecați crema caldă puțin câte puțin, strecurând solidele, până când cartofii sunt pufoși. Se condimentează cu sare și piper și se pliază ușor în arpagic.