Cartofi Piure De Alge Marine

Algele piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 706 calorii, 6g de proteine, și 68G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,66 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bonito de bloc, smântână grea, alge marine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi piure de modă veche – faceți cartofi piure de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Cartofi piure de usturoi Bennigan – este ușor să faceți cartofi piure de usturoi, și Un alt piure de cartofi Machete (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: ricer de cartofi sau moara de alimente echipat cu disc de slefuire fin, blender de mare viteză sau procesor de alimente
Într-o cratiță, combinați apa și kombu la foc mediu-mare și aduceți la foc mic. Reglați căldura pentru a menține un foc mic și gătiți timp de 20 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați fulgii de bonito. Acoperiți vasul și lăsați să stea 10 minute.
Se strecoară lichidul printr-o sită cu ochiuri fine plasată peste o cratiță curată și se aruncă conținutul sitei.
Adăugați cartofii, puneți tigaia la foc mediu-mare și dați la fiert. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede atunci când sunt străpunși cu vârful unui cuțit, aproximativ 40 de minute.
Chiar înainte ca cartofii să fie gata, într-o cratiță mică, aduceți crema la foc mic la foc mediu.
Scurgeți cartofii, aruncând lichidul. Treceți cartofii printr-un ricer de cartofi într-o cratiță mică.
Adăugați smântâna și bateți bine pentru a încorpora.
Se pune la foc mic și se amestecă până când amestecul este neted.
Bateți cele 2 linguri de unt de alge marine în amestecul de cartofi-cremă până se amestecă bine, apoi adăugați sarea. În acest moment, transferați cartofii în vasul de servire dorit. Acest lucru poate fi servit în stil familial într-un bol mare de servire sau ca garnitură în boluri individuale. Folosind o mandolină, radeți fin mai multe bucăți de unt de alge marine congelate și așezați câteva bucăți deasupra cartofilor. Folosind o răzătoare, radeți puțin din bonito deasupra.
Puneți algele în blender și procesați la viteză mare până când sunt rupte în bucăți fine, 30 până la 45 de secunde.
Transferați algele într-un castron mare și clătiți sub apă curgătoare rece până când sunt complet hidratate, aproximativ 10 minute.
Scurgeți algele marine, întoarceți-le în blender, adăugați untul și procesați până se amestecă complet. Împărțiți untul în jumătate și transferați fiecare jumătate pe o foaie mare de folie de plastic.
Rotiți untul în bucățile de folie de plastic, formând doi bușteni groși. Refrigerați o jumătate și înghețați cealaltă. Se va păstra timp de până la 2 săptămâni.