Cartofi Pierogi

Cartofi Pierogi
Pierogi reteta de cartofi ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 45 minute. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 146 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați înlocuitorul de ouă, untul, aluatul pierogi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Pierogi, Cartofi Și Usturoi Pierogi, și Cartofi De Carne Pierogi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până se înmoaie; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Așezați cartofii într-un castron mare; amestecați cu un masher de cartofi sau furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați arpagic și următoarele 5 ingrediente (arpagic prin 3/4 linguriță de sare); amestecați bine cu masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Împărțiți aluatul Pierogi în 16 porții egale, modelând fiecare într-o bilă. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rotiți fiecare bilă într-un cerc de 3 1/2 inci pe o suprafață ușor înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Lingurați 1 lingură rotunjită din amestecul de cartofi pe jumătate din fiecare cerc de aluat. Aduceți laturile opuse ale cercului de aluat împreună; Ciupiți pentru a sigila, începând cu centrul și ciupiți ambele părți pentru a forma o formă de jumătate de lună. Repetați cu cercurile de aluat rămase și amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
6
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Adăugați jumătate din pierogi; gătiți 7 minute sau până când ați terminat (pierogi se va ridica la suprafață).
8
Îndepărtați pierogi cu o lingură pliată; scurgeți într-o strecurătoare (pierogi se va lipi de un prosop de hârtie).
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
9
Așezați pierogi într-un singur strat pe o foaie de copt sau platou. Repetați procedura cu pierogi rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
10
Încălziți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați 8 pierogi; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
12
Scoateți pierogi; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de unt și 8 pierogi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
13
Presărați pierogi fierți cu 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
14
Se servește cu 1/3 cană smântână cu conținut redus de grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână UșoarăSmântână Ușoară
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista