Cartofi Pierogi
Pierogi reteta de cartofi ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 45 minute. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 146 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați înlocuitorul de ouă, untul, aluatul pierogi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Pierogi, Cartofi Și Usturoi Pierogi, și Cartofi De Carne Pierogi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până se înmoaie; scurgeți.
Așezați cartofii într-un castron mare; amestecați cu un masher de cartofi sau furculiță până se omogenizează.
Adăugați arpagic și următoarele 5 ingrediente (arpagic prin 3/4 linguriță de sare); amestecați bine cu masher de cartofi.
Împărțiți aluatul Pierogi în 16 porții egale, modelând fiecare într-o bilă. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rotiți fiecare bilă într-un cerc de 3 1/2 inci pe o suprafață ușor înmuiată.
Lingurați 1 lingură rotunjită din amestecul de cartofi pe jumătate din fiecare cerc de aluat. Aduceți laturile opuse ale cercului de aluat împreună; Ciupiți pentru a sigila, începând cu centrul și ciupiți ambele părți pentru a forma o formă de jumătate de lună. Repetați cu cercurile de aluat rămase și amestecul de cartofi.
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați jumătate din pierogi; gătiți 7 minute sau până când ați terminat (pierogi se va ridica la suprafață).
Îndepărtați pierogi cu o lingură pliată; scurgeți într-o strecurătoare (pierogi se va lipi de un prosop de hârtie).
Așezați pierogi într-un singur strat pe o foaie de copt sau platou. Repetați procedura cu pierogi rămase.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 8 pierogi; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți pierogi; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de unt și 8 pierogi.
Presărați pierogi fierți cu 1/8 linguriță de sare.
Se servește cu 1/3 cană smântână cu conținut redus de grăsimi.