Cartofi Parmezan-Rozmarin
Parmezan-rozmarin cartofi este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 338 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi de copt, garnitură: rozmarin, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pan Prăjită Rozmarin Parmezan Cartofi, Parmezan-Rozmarin Piure De Cartofi, și Cartofi prăjiți cu parmezan-rozmarin crocant.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; feliați jumătățile de cartofi transversal în pene în formă de jumătate de lună.
Combinați apa și 1 linguriță de sare într-un castron mare; adăugați cartofi și lăsați să stea 5 minute.
Scurgeți bine; întindeți cartofii pe prosoape de hârtie pentru a absorbi apa. Se usuca.
Înmuiați pene de cartofi în unt; rulați în strat de parmezan-rozmarin.
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când cartofii sunt fragede și maro auriu.
Se presară ușor cu sare înainte de servire.