Cartofi Parmezan-Rozmarin

Cartofi Parmezan-Rozmarin
Parmezan-rozmarin cartofi este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 338 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi de copt, garnitură: rozmarin, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pan Prăjită Rozmarin Parmezan Cartofi, Parmezan-Rozmarin Piure De Cartofi, și Cartofi prăjiți cu parmezan-rozmarin crocant.

Instrucțiuni

1
Spălați cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; feliați jumătățile de cartofi transversal în pene în formă de jumătate de lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3
Combinați apa și 1 linguriță de sare într-un castron mare; adăugați cartofi și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scurgeți bine; întindeți cartofii pe prosoape de hârtie pentru a absorbi apa. Se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Înmuiați pene de cartofi în unt; rulați în strat de parmezan-rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când cartofii sunt fragede și maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Se presară ușor cu sare înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
9
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista