Cartofi Parmezan-Rozmarin

Cartofi Parmezan-Rozmarin
Parmezan-rozmarin cartofi este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 338 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi de copt, garnitură: rozmarin, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pan Prăjită Rozmarin Parmezan Cartofi, Parmezan-Rozmarin Piure De Cartofi, și Cartofi prăjiți cu parmezan-rozmarin crocant.

Instrucțiuni

1
Spălați cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; feliați jumătățile de cartofi transversal în pene în formă de jumătate de lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Combinați apa și 1 linguriță de sare într-un castron mare; adăugați cartofi și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scurgeți bine; întindeți cartofii pe prosoape de hârtie pentru a absorbi apa. Se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Înmuiați pene de cartofi în unt; rulați în strat de parmezan-rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
6
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când cartofii sunt fragede și maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se presară ușor cu sare înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista